Čočka bez zasmažení
Suroviny
Porce: 4 velké
Nutriční hodnoty
Energie | 7 610 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,82 g |
Tuky | 7,22 g |
Vláknina | 96,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 280,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obyčejnou čočku před vařením necháme namočenou ve vodě alespoň 1 hodinu a poté vaříme 30-35 minut. Červená čočka se nemusíme namáčet a je brzy uvařená.
Rozmixovaná čočka slouží jako zahušťovadlo místo zásmažky(jíšky).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2023 21:52
Z červené čočky je to opravdu také moc dobré. :)
20. 5. 2015 20:32
Díky za zájem i komentáře
14. 5. 2015 18:10
Dělám hodně podobně,zítra mám co vařit, už delší čas neyla.
14. 5. 2015 18:02
Krásné lehké jídlo
14. 5. 2015 18:01
,dobrý nápad...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Croissanty s Nutellou
Přidáno před 5 hodinami
Veky se špaldou
Přidáno před 6 hodinami
Kuličky z kuřecího masa s omáčkou z medvědího pesta
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Přidáno před 6 hodinami
Čína alá Radek
Přidáno 15. 4. 2024 12:38
Chlebový ježek
Přidáno 15. 4. 2024 09:23
Právě bylo uvařeno:
Párky v listovém těstě jako jednohubky
hortenzie uvařila před 13 minutami
Dušená mrkev
Alena5959 uvařila před 18 minutami
Panenka se smetanovo-sýrovou omáčkou
ales.elicer.35 uvařila před 36 minutami
Dvojctihodné koláčky
Panova uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
Ennie uvařila před 1 hodinou
Luxusní čokoládové trojhránky
Pavlaaaa uvařila před 1 hodinou
Citronová bábovka babeta
JitkaC70 uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Elivet uvařila před 3 hodinami
Bábovka z pudinku
babca48 uvařila před 4 hodinami
Kančí guláš
kulaslf uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstování salátových okurek je hračka: Sázejte s odstupy, nezalévejte studenou vodou a velká sklizeň vás nemine
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Další recepty
Tématické fráze: cocka bez zasmazky čočka recepty čočka recept vaříme čočku vaříme z čočky vaříme s s čočkou vaříme červenou čočku cervena cocka bez zasmazky čočka bez zasmažky s protlakem červená čočka s volskym okem recept na čočku nahusto čočka bez jíšky vaříme s cocky vaříme s čočkou recept na čočku soli se cocka pred varenim ražniči na čočce lehka cocka recept varime cocku cervenou cocka na kyselo bez jisky rozmixovana
Suroviny: čočka červená, voda, bobkový list, libeček, okurky sterilované, česnek, sůl, pepř mletý, máslo, cukr, ocet, cibule, olej,
Čočka bez zasmažení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NRx6
5 názorů