Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 393 kJ / 1 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,29 g |
Tuky | 38,28 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,23 g |
Sacharidy | 95,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra na japonský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEv0
Moje poznámka
Krůtí játra na japonský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEv0
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 3 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 5 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 5 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 5 hodinami
Maková náplň
mismi před 6 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 7 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 8 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra po čínsku,
cina z krutich jater,
játra na asijsky zpusob,
krůtí játra,
krůtí játra jako cina,
krůtí játra na čínský způsob recepty,
krůtí játra recepty,
játra na čínský způsob,
krůtí játra na čínu,
kruti jatra na čínský způsob,
krůtí na čínský způsob,
cina z jater s krutich jater,
kuřecí játra na asijský způsob,
jatra ve woku,
játra na jiný zpusob,
krůtí játra cina,
krutí jatra na spůsob z číny,
jatra na mexicky způsob,
obalené na jižanský způsob,
kruti játra na mexický způsob
Suroviny:
játra krůtí,
víno červené dezertní,
omáčka sojová,
koření čína,
zázvor,
škrob kukuřičný,
mouka hladká,
sádlo,
sůl,
bazalka čerstvá,
pórek,
arašídy
Komentáře (1)