Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 199 kJ / 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 24,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí řízečky v parmazánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Z3
Moje poznámka
Krůtí řízečky v parmazánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Z3
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou naplní
Přidáno před 58 minutami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 5 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 14 minutami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 40 minutami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 1 hodinou
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 2 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 2 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 3 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 3 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 7 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 9 hodinami
Tématické fráze:
krůtí řízečky,
krůtí řízky v parmazánu,
kruti řízky s parmazán,
parmazán v receptu,
rizecky v s parmazánem,
rizecky obalene v parmazanu,
krůtí prsa parmazan,
krutí s parmazán,
kruti maso v parmezanu,
krůtí řízek strouhanka a parmezánem,
krůtířízečky,
krutí s parmezanem,
krůzí v parmezánu,
krůtí řízek v parmezanu,
krůtí maso s parmazánem,
krůtí maso recept parmazan,
recept krůtí řízečky s parmazánem,
krůtí v parmazanu,
kruti rizecky v cornflakes,
marinované krůtí řízky smažené v parmazánu
Suroviny:
řízky krůtí,
bazalka čerstvá,
parmazán,
strouhanka,
koření grilovací,
sůl,
pepř,
hořčice,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
olej
Komentáře (4)