Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 598 kJ / 3 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,98 g |
Tuky | 242,03 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 21,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí s omáčkou Hoi Sin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRMl
Moje poznámka
Kuřecí s omáčkou Hoi Sin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRMl
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 7 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
hoi sin,
hoi sin omáčka,
maso s hoi sin,
hoi sin omáčkou,
hoi sin omáčka recept,
gyros s omackou hoi sin,
recepty s omáčkou hoi sin,
kuřecí maso s omáčkou,
kuřecí hoi sin,
kureci s hoi sin,
hoi sin recept,
maso hoi sin,
tesco recepty cz cc registrace,
kuřecí maso hoi sin,
kureci omacky,
použití omáčky hoi sin,
hoi-sin,
kuřecí maso v hoi sin omáčce,
kuřecí nudličky hoi-sin,
co je kuřecí maso na hoi sin
Suroviny:
stehno kuřecí,
pasta hoi sin,
omáčka sojová,
nesolené arašídy,
cibule,
škrob bramborový,
cibulka jarní,
olej řepkový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)