Bezová panna cotta s rebarborovo-švestkovou omáčkou
Z voňavých květů černého bezu si můžeme připravit tyhle malé a roztomilé bábovičky s výbornou ovocnou omáčkou. Kdo má rád sladké dezerty z vařené smetany, musí tento recept určitě vyzkoušet.
Suroviny pro 6 kusů
6kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 555 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,90 g |
Tuky | 3,72 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 7,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezová panna cotta s rebarborovo-švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2E9P
Moje poznámka
Bezová panna cotta s rebarborovo-švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2E9P
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 2 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 3 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 3 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 3 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 26 minutami
Nadýchaný perník
Bea před 1 hodinou
Slunečnicové sušenky
Janicee před 2 hodinami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 2 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 15 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 15 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 16 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 17 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 18 hodinami
Tématické fráze:
bezová šlehačka
Suroviny:
smetana ke šlehání,
mléko plnotučné,
želatina prášková,
cukr,
lusk vanilkový,
rebarbora,
kompot švestkový,
skořice
Komentáře (11)
Chuť i samotné panna cotty byla skutečně delikátní
Zřejmě jsem nedělala naposledy
Dobře jsem udělal
Kosmatice sama je dost voňavá, ale podle tohoto rcp jí aromatizovaná panna cotta je tak delikátní chuti
V neděli tedy budu podávat bezovou panna cottu pouze samotnou, popř. jen se šlehačkou...
Teď čtu - Ty želatinu opravdu vaříš?