Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 841 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 1,78 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Moje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Nejnovější recepty
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 28 minutami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 13 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 16 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 9 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 10 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 12 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 12 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 13 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 13 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 14 hodinami
Tématické fráze:
parmigiana,
lilek recepty,
parmigiana - italský zapečený lilek,
baklazan parmigiana,
recet na lilek,
recet lilek,
llilek mám ráda recepty,
recepty z lilku,
baklažán recepty,
parmegana,
recept na parmigiana,
parmigiana recept,
lilky ala parmagiano,
recept lilek,
baklažán recept,
parmiggiana italské jídlo,
panrmigiana,
parmegiana recept,
italska parmigiana,
lilek za syrova
Suroviny:
baklažán,
pyré rajčatové,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (27)
zizala : Nebudem opravovať knihu, ani netvrdím, že knihy sú bezchybné. Mimochodom, písalo sa v diskusii na fóre, že sa o názvoch receptov nemá diskutovať. Alebo sa mýlim ?!? A možno pomôže casinov link...
(A i na Labu je v závěru, v základních surovinách vypsán parmezán.)
No, prý se to podle parmazánu nejmenuje...
http://www.labuznik.cz/recept/parmigiana-di-melanz...
Potkávám to denně, u receptů na pečivo
Teri, nevypadl ti ze surovin parmezán, podle kterého je toto jídlo nazváno?
https://it.wikipedia.org/wiki/Parmigiana_di_melanz...
Janka, nemusíš obaliť, stačí opiecť len tak. Ja som si tiež to opekanie upravila, recept v knihe uvádza okrem múky obaliť aj v rozšľahanom vajíčku, čo som vynechala.