Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 482 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,81 g |
Tuky | 50,04 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 40,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle Bolognes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPoj
Moje poznámka
Tagliatelle Bolognes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPoj
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 19 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 2 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 2 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 5 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 5 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 15 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 18 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 18 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 19 hodinami
Tématické fráze:
tagliatelle,
tagliatelle recept,
tagliatelle recepty,
bolognes,
tagliatelle s mletym ragu recept,
bolognes recept,
bolognes omacka recept,
recept s tagliatelle,
tegliatelle,
tagiatele,
těstoviny bologne`s,
recepty tagliatelle,
recept na zapečené bolognes těstoviny,
tagliatelle s masem,
omáčka bolognes,
pappardelle recept s bolognese omáčkou,
tagliatelle s kuřecím masem bazalkové pesto drcená rajčata,
maso do bologne,
recepty/bolognes omáčka,
maso bolognes
Suroviny:
slanina,
maso hovězí mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
víno červené,
rajče drcené,
těstoviny,
bobkový list,
rozmarýn čerstvý,
šalvěj čerstvá,
ořech muškátový,
sůl,
cukr krupice,
olej olivový
Komentáře (3)
Tagliatelle bolognese