Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chana saag (indická cizrna se špenátem)

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 8. 2015 21:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 455 kJ / 2 021 kcal
Bílkoviny108,03 g
Tuky65,40 g
Vláknina183,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy160,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vznikl jako kombinace několika receptů na internetu a po poradě s Indy, jak by toto jídlo skutečně uvařili. Obecně Indové vaří všechnu zeleninu velmi dlouho, já si dobu vaření zkracuji, abych zachránila alespoň nějaké vitamíny. Proto jsem špenát povařila jen 5 minut.

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michalesa

25. 8. 2015 19:07

Zatracená žranice! :)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cizrna recepty cizrna se špenátem recepty z cizrny rýže s cizrnou a se špenátem indická cizrna masala s cizrnou a špenátem recepty se špenátem špenát recept indická cizrna se špenátem jak dlouho vařit chana dal indicka kuchyne cizrna s baby spenatem rajčatové chili pyré

Suroviny: olej, římský kmín celý, česnek, zázvor, cibule, římský kmín mletý, koriandr sušený, koření garam masala, koření, pyré rajčatové, cizrna, špenát listový, sůl

TopRecepty.cz

Chana saag (indická cizrna se špenátem)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gPj6