Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 455 kJ / 2 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,03 g |
| Tuky | 65,40 g |
| Vláknina | 183,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 137 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 160,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chana saag (indická cizrna se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPj6
Moje poznámka
Chana saag (indická cizrna se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPj6
Nejnovější recepty
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 14 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 3 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 5 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 12 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 12 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 12 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 12 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
cizrna se špenátem,
recepty z cizrny,
rýže s cizrnou a se špenátem,
indická cizrna,
masala s cizrnou a špenátem,
recepty se špenátem,
špenát recept,
indická cizrna se špenátem,
jak dlouho vařit chana dal,
indicka kuchyne cizrna s baby spenatem,
rajčatové chili pyré
Suroviny:
olej,
římský kmín celý,
česnek,
zázvor,
cibule,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
koření garam masala,
koření,
pyré rajčatové,
cizrna,
špenát listový,
sůl
Komentáře (2)