Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 817 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,57 g |
Tuky | 11,25 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrůlku rozehřejeme olej. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na oleji.
Krok 2: Červenou řepu nastrouháme nahrubo a přimícháme k cibuli, podlijeme vývarem, osolíme a pod poklicí dusíme.
Krok 3: Když je řepa téměř měkká, přidáme brambory, které jsme také nastrouhali nahrubo. Dále dusíme do změknutí. Případně podléváme a dosolíme, dochutíme pepřem.
Zveřejněno 12. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená červená řepa s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DAM6
Moje poznámka
Dušená červená řepa s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DAM6
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 7 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 20 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 1 hodinou
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 1 hodinou
Fazolková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 2 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 4 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 4 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 6 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 7 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 9 hodinami
Tématické fráze:
dušená červená řepa,
dušená červená řepa recepty,
cervena repa dusena,
červená řepa recept s bramborami
Suroviny:
řepa červená,
cibule červená,
olej,
brambory,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (2)