Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 211 kJ / 1 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,54 g |
Tuky | 20,88 g |
Vláknina | 38,47 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 247,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlovo-bramborové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PQB
Moje poznámka
Jáhlovo-bramborové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PQB
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 12 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 12 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
jahlovo bramborove placky,
jahlovo bramborove noky,
jáhlovobramborové noky,
jahlovo-bramborove noky do polévky,
jahlovo bramborové noky,
recept na jáhlovo bramborové noky,
jahlovo - bramborové placky,
jahlovobramborove s noky,
jahlovo bramborové bramborové noky,
jahlovobramborove nočky,
jahlovo bramborové knedlíky,
jahlovo bramborový knedlík,
jahlovo rýžové placky,
jahlove bramboráky bez brambor,
jahlovo-bramborove placky,
placicky z brambor a jahel
Suroviny:
jáhly,
brambory,
vejce,
mrkev,
česnek,
majoránka,
kmín mletý,
mouka špaldová hrubá,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (2)