Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 211 kJ / 1 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,54 g |
Tuky | 20,88 g |
Vláknina | 38,47 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 247,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlovo-bramborové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PQB
Moje poznámka
Jáhlovo-bramborové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PQB
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Křehký štrúdl
Přidáno před 9 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 3 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 11 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 11 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 14 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 16 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 16 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 16 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 16 hodinami
Tématické fráze:
jahlovo bramborove placky,
jahlovo bramborove noky,
jáhlovobramborové noky,
jahlovo-bramborove noky do polévky,
jahlovo bramborové noky,
recept na jáhlovo bramborové noky,
jahlovo - bramborové placky,
jahlovobramborove s noky,
jahlovo bramborové bramborové noky,
jahlovobramborove nočky,
jahlovo bramborové knedlíky,
jahlovo bramborový knedlík,
jahlovo rýžové placky,
jahlove bramboráky bez brambor,
jahlovo-bramborove placky,
placicky z brambor a jahel
Suroviny:
jáhly,
brambory,
vejce,
mrkev,
česnek,
majoránka,
kmín mletý,
mouka špaldová hrubá,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (2)