Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 245 kJ / 1 015 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,00 g |
| Tuky | 8,50 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 186,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
Moje poznámka
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 11 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 1 hodinou
Řepánky
Jitkazmecka před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 1 hodinou
Jablkový křen
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 13 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 14 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty na pstruhy,
pstruh recepty,
recepty pstruh,
jak dlouho se peče pstruh,
pstruh pečený s bramborami,
jak dlouho péct pstruha,
pstruh s bylinkovým máslem,
pstruh doba pečení,
mražený pstruh úprava,
pstruh s bylinkovým máslem recept,
jak na pstruhy,
mražený pstruh recept,
pstruh celý recept,
pečený pstruh s bramborami,
pstruh na rozmarýnu,
pečený pstruh s bylinkovým máslem,
pstruh recept,
dresing k pstruhovi,
pstruh na bramborach,
kure s anglickou slaninou
Suroviny:
pstruh,
brambory,
mléko,
rozmarýn,
tymián,
saturejka,
bazalka čerstvá,
estragon,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
citron,
máslo
Komentáře (4)