Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 242 kJ / 1 731 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,62 g |
| Tuky | 181,61 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 606 mg |
| Sodík | 3,38 g |
| Sůl | 8,38 g |
| Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Kdo chce, přelije ještě rozškvařenou slaninou.
Zveřejněno 20. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená kapusta na smetaně s nočky a chobotničkami z párků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64G7
Moje poznámka
Dušená kapusta na smetaně s nočky a chobotničkami z párků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64G7
Nejnovější recepty
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 1 hodinou
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 18 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční perníčky s rumovou polevou podle Josefa Maršálka
veronika_straka před 48 sekundami
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 2 minutami
Jablečné lívance
oldlhot před 1 hodinou
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 1 hodinou
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 2 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 4 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapusta na smetaně,
kapusta brambory na smataně,
kuře na smetaně a halušky,
kapusta ve smetane,
kapusta smetana,
párky na smetaně,
kapusta na smetaně
Suroviny:
kapusta,
slanina anglická,
cibulka jarní,
sádlo,
smetana zakysaná,
olej,
párky,
sůl,
pepř,
vejce,
sůl,
voda,
mouka polohrubá,
brambory
Komentáře (3)