Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,34 g |
Tuky | 178,81 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 25,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí ragú z plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PG0
Moje poznámka
Srnčí ragú z plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PG0
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 minutami
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
srnčí ragú,
srnčí plecko recepty,
srnčí plecko recept,
srnčí plecko,
srnčí ragú recepty,
plecko recepty,
recept srnec plec,
srnčí plec na víně recept,
srnčí plec na víně,
srnčí maso recepty,
srnčí ragú recept,
srnčí kosti,
recepty na srnčí maso,
srnčí recepty,
ragú recept,
recept na srnčí plecko,
srnční plec-recept,
srnční plec-recept,
srnec plec,
pečená srnčí plec
Suroviny:
plecko srnčí,
špek uzený,
vývar,
cibule,
protlak rajčatový,
koření divočina,
česnek,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (15)
Zítra bude obídek "sen" !
Už orestováný protlak měl nádhernou barvičku,dala jsem maso a podlila.Divočinu jsem dala od Vitany.
Jelikož jsem měla maso už bez kosti ,tak jsem udělala vývar ze srnčí přední nožičky s kostí a trošky čerstvé zeleniny. Mohu jen říct,že než se z toho udělal vývar tak to táhlo 3 hodinky.