Srnčí ragú z plece
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,34 g |
Tuky | 178,81 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 25,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2015 09:23
3. 11. 2015 20:19
3. 11. 2015 19:52
3. 11. 2015 19:37
3. 11. 2015 19:01
3. 11. 2015 18:55
Zítra bude obídek "sen" ! Pošlu fotečku,neboj!
3. 11. 2015 17:06
Už orestováný protlak měl nádhernou barvičku,dala jsem maso a podlila.Divočinu jsem dala od Vitany.
Jelikož jsem měla maso už bez kosti ,tak jsem udělala vývar ze srnčí přední nožičky s kostí a trošky čerstvé zeleniny. Mohu jen říct,že než se z toho udělal vývar tak to táhlo 3 hodinky.
3. 11. 2015 13:15
28. 10. 2015 20:02
28. 10. 2015 19:05
28. 10. 2015 17:29
27. 10. 2015 19:06
27. 10. 2015 11:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 28 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 50 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
Další recepty
Tématické fráze: srnčí ragú srnčí plecko recepty srnčí plecko recept srnčí plecko srnčí ragú recepty plecko recepty recept srnec plec srnčí plec na víně recept srnčí plec na víně srnčí maso recepty srnčí ragú recept srnčí kosti recepty na srnčí maso srnčí recepty ragú recept recept na srnčí plecko srnční plec-recept srnční plec-recept srnec plec pečená srnčí plec
Suroviny: plecko srnčí, špek uzený, vývar, cibule, protlak rajčatový, koření divočina, česnek, sůl, pepř, sádlo vepřové, máslo, mouka hladká
Srnčí ragú z plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PG0
13 názorů