Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 858 kJ / 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,42 g |
| Tuky | 81,28 g |
| Vláknina | 8,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dejte do mixéru a mixujte do husté omáčky. Postupně přilévejte vodu, dokud nevznikne hustota, kterou chcete.
Krok 2: Promíchejte s těstovinami uvařenými dle návodu. Já míchala se zeleninovou Perfect Pastou.
Zveřejněno 6. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádovo-špenátová omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Pp0
Moje poznámka
Avokádovo-špenátová omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Pp0
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 19 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 20 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 22 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 47 minutami
Tvarohová štola
Petra.J. před 1 hodinou
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 1 hodinou
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Barun před 2 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 4 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 4 hodinami
Tématické fráze:
spenatova omáčka na těstoviny,
avokádovo smetanová omáčka,
spenatova omáčka s pene,
omáčka na špenátové těstoviny
Suroviny:
česnek,
avokádo,
špenát,
ořechy vlašské,
bazalka čerstvá,
šťáva citronová,
voda,
sůl,
pepř
Komentáře (3)