Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 026 kJ / 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,06 g |
Tuky | 32,54 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 27,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené hovězí - přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYp
Moje poznámka
Naložené hovězí - přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYp
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 16 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 18 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 3 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 5 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 5 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 6 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 7 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 7 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 8 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 8 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 9 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 9 hodinami
Tématické fráze:
naložené hovězí maso,
jak nalozit hovezi steak,
naložené maso,
naložené hovězí maso a roštěnky,
jak naložit hovězí maso,
naložení hovězího masa,
jak nalozit steak,
naložení steaku,
naložení hovězího steaku,
jak naložit maso na gril,
jak naložit maso na steaky,
jak naložit maso na steak,
hovězí na grilu,
jak naložit hovězí,
naložený steak,
hovězí maso naložené,
jak naložit hovězí steaky,
nalozeni masa na steak,
jak nalozit steaky,
hovězí maso na gril
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
mouka hladká,
paprika,
sůl,
saturejka,
tuk rostlinný
Komentáře (7)