Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečené brambory s volským okem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Agxj
Moje poznámka
Opečené brambory s volským okem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Agxj
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 3 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 5 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 6 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 5 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 6 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 7 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 7 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 8 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 9 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 9 hodinami
Tématické fráze:
volské oko s bramborem,
opečené brambory s přílohou,
bramborák s volským okem recept,
opečené brambory s uzeným a vejcem,
volské oko recept,
brambory s volslym okem,
recepty na opečené brambory,
volské oko a štouchané brambory,
uzené s volským okem,
šťouchané brambory se šunkou a volským okem,
brambory s okem,
www,nova.cz dobroty
Suroviny:
brambory,
vejce,
olej,
sůl,
pepř,
tatarská omáčka,
chléb,
okurky sterilované
Komentáře (3)
...akorát místo včerejších brambor zpracuji předpředvčerejší chleba