Kuře s estragonovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 298 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,18 g |
Tuky | 44,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 35 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 56 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: kuře mascarpone tncz nova kuře ,mascarpone kuře na mascarpone estragonová omáčka recept kuře s mascarpone kuře na s mascarpone pečené kuře na estragonu kuře v mascarpone kuře na estragonu pečené kuře mascarpone kure v maskarpone
Suroviny: kuře, cibule, estragon, mascarpone, vývar drůbeží, víno bílé suché, mouka hladká, olej, pepř
Kuře s estragonovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKjz
0 názorů