Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 101 kJ / 1 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,14 g |
Tuky | 38,32 g |
Vláknina | 17,99 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 41,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Moje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 16 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 20 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 39 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 40 minutami
Surimi salát
Sahula před 48 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 59 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Tématické fráze:
vepřový guláš,
gulas s mletym masem,
recepty z vepřového masa,
vepřové maso recepty,
recept guláš s mletým masem,
gulaš z mletým masem vepřového masa,
vepřovy gulaš-recept,
guláš z mletého masa,
veprovy gulas z mleteho masa,
cuketové guláš,
jake maso na vepřový guláš,
vepřový guláš recept,
guláš z mletého vepřového masa,
gulas z mletyho masa,
segedín z mletým masem,
recept guláš s mletým masem¨
Suroviny:
plec vepřová,
maso vepřové mleté,
cibule,
česnek,
sádlo,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
vývar,
mouka hladká,
zázvor mletý,
kmín celý,
pepř,
sůl,
chilli
Komentáře (4)