Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 101 kJ / 1 219 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,14 g |
| Tuky | 38,32 g |
| Vláknina | 17,99 g |
| Cholesterol | 536 mg |
| Sodík | 451 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 41,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Moje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 15 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 9 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 10 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 10 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 11 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 11 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 12 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 12 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 12 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
gulas s mletym masem,
recepty z vepřového masa,
vepřové maso recepty,
recept guláš s mletým masem,
gulaš z mletým masem vepřového masa,
vepřovy gulaš-recept,
guláš z mletého masa,
veprovy gulas z mleteho masa,
cuketové guláš,
jake maso na vepřový guláš,
vepřový guláš recept,
guláš z mletého vepřového masa,
gulas z mletyho masa,
segedín z mletým masem,
recept guláš s mletým masem¨
Suroviny:
plec vepřová,
maso vepřové mleté,
cibule,
česnek,
sádlo,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
vývar,
mouka hladká,
zázvor mletý,
kmín celý,
pepř,
sůl,
chilli
Komentáře (4)