Karamelový likér "Baileys"
Karamelový likér ve stylu Baileys, je sladký a sametově jemný nápoj, který si zamilujete na první ochutnání. Spojení smetany, mléka a alkoholu vytváří dokonale lahodný nápoj, který je skvělý pro zimní večery nebo slavnostní příležitosti.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 116 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,60 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelový likér "Baileys"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoVK
Moje poznámka
Karamelový likér "Baileys"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoVK
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 10 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 12 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 2 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 9 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 10 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 11 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 12 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 13 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 15 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 17 hodinami
Tématické fráze:
likér z karamelového salka,
domácí baileys z karamelového salka,
karamelový likér,
likér vánoční z karamelového salka,
baylis z karameloveho salka,
karamel v plechovce,
karamelové baylies,
karamelove salko baileys,
vánoční likér z karamelového mléka,
karamelové salko likér,
karamelovy likér ze salka bez vaření,
karamelový likér ze salka,
vánoční liker že salka,
baileys likér,
likér z karamelové salko,
karamelovy li,
baylies salko,
vaření salka na karamel,
baylis z karameloveho salka s pudinkem,
vaření salka v plechovce
Suroviny:
salko,
mléko,
mléko,
pudink vanilkový,
rum
Komentáře (5)
Ze je to blbost muže říct jen někdo kdo si s tim nedal práci. Jistě ze si můžeme karamelove Salko koupit. Ale není to karamel v čisté formě. Tedy chuťové karamel jen 30%. Vaření Salka nedá žádnou práci al výsledek stojí za to!
2h na hodně tekutý karamel (180C) do likérů
4h na hustý karamel na pečení (je li moc hustý dejte ohřát do mikrovlnky 1m)
Nechte plechovky vychladnout (venku tak 3h) před otevřením jinak riskujete ošklivé popáleniny. Nejlépe udělejte karamel den dopředu a nechte přes noc odpočinout.
Navíc bych přidal čokoládu a potravinářský líh,místo rumu.Možná trošku tresti.Na dochucení.A puding zásadně mandlový!!!