Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovo-žampionová polévka

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 3. 2016 12:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 218 kJ / 291 kcal
Bílkoviny7,50 g
Tuky0,45 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy59,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když se suroviny přidávají postupně a každá se nechá několik minut restovat, krásně se to rozvoní.

Pokud chcete mít polévku řídkou, není třeba zahušťovat. Pokud zahustíte, hraška vytvoří jakoby trochu krémovitou konzistenci a zároveň i trochu ochutí. Je třeba ji ale nechat cca 15-20 minut povařit.

Polévka je sytá, hlavně pokud je zahuštěná, a pěkně zahřeje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zampionova polevka s bramborem žampionová polévka výborná žampionová polévka žampionová polévka s brambory bramborovo zampionova polevka recept na žampionovou polévku videorecept žampionová polévka žampionová polévka recepty zampionova polevka videorecept zampinova polevka s bramborem žapionová polévka s bramborem krenova zampionova polevka top recepty zampionova polévka polévka se žampiony žampionová polévka s bramborem a se smetanou žampionová polévka s bramborem recepty zampionova polevka s bramborem a mlekem polévka se žampiony a brambory žampiony polévka mrkev, zampiony/polevky

Suroviny: žampióny, brambory, mrkev, pórek, máslo, sůl, hraška

TopRecepty.cz

Bramborovo-žampionová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nk6R