Postup přípravy
Krok 1: Do kotlet si nařízneme opatrně kapsu.
Krok 2: Na oleji orestujeme cibulku a přidáme na drobné nudličky nakrájená játra a tolik lžic leča, kolik máme řízků.
Krok 3: Játra si podusíme doměkka a pak plníme kapsy v kotletách a sepneme jehlou.
Krok 4: Každou porci prudce osmahneme na oleji a dáme zapéct dozlatova do trouby. Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
Moje poznámka
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
Nejnovější recepty
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 32 minutami
Rýžový nákyp bez laktózy
Přidáno před 11 hodinami
Plněná rajčata III
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moje muffiny
Mili5 před 6 minutami
Třený borůvkový koláč s drobenkou
icecube58 před 10 minutami
Hovězí kostky po znojemsku
wimra před 1 hodinou
Olejový koláč s ostružinami
wimra před 1 hodinou
Kuře na másle a česneku
poirotka před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Veramik před 3 hodinami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 9 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 9 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 9 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
aspikové lahůdky recepty,
polevka z kuřecich srdíček,
certovo maso,
vepřové s játrou,
recepty mäso s lečom,
certova veprova kapsa,
čertova játra,
recepty pro kazdou kapsu,
čertův kotlík recept,
top recepty čertovo maso,
veprova certova kapsa,
čertova polévka,
vepřové maso s játrou,
maso na kořenové zelenině,
top recepty certova kotlata,
plnena certova kotleta,
fecept na gulas ze selete,
kuřecí kapsa s játrou,
čertovo maso recept,
kreci polevka s jatrou
Suroviny:
kotleta,
játra vepřová,
lečo,
olej,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
Hezké fotečky
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já...
Ale co recept - to dobrota. Sousedi musí strašně slintat, když jim tam každý den voníš nějakou mňamkou.
Vypadá to úžasně jako vždy. Bodík letíííí