Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 879 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,32 g |
Tuky | 18,59 g |
Vláknina | 28,96 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 973 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 58,52 g |
Postup přípravy
Duste na mírném plamenu zhruba dvě hodiny. Krok 4: Měkké maso vyndejte bokem na talíř, stonky tymiánu vyndejte a vyhoďte. Zbytek obsahu v hrnci rozmixujte dohladka. Omáčku ještě zahřejte a vypněte. Pokud je omáčky dost a není příliš hustá, zredukujte ji. Krok 5: Prolisujte dva stroužky česneku, oberte lístky ze dvou stonků a nechte rozpustit dvě lžíce másla. Dle chuti dosolte a opepřete.
Servírujte s bramborovým knedlíkem, ale i rýží nebo kuskusem.
Zveřejněno 6. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvGX
Moje poznámka
Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvGX
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 1 hodinou
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 4 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 4 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 13 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 17 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 17 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 18 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnová omáčka s masem,
recepty z hovězího masa,
kedlubnová omáčka,
omáčka z hovězího masa,
kedlubny recepty,
hovězí omáčka,
použiju,
omacka s hovězím,
omáčky s hovězím,
omáčky recepty,
hovězí maso v kedlubnou,
recept z hovězího masa,
kedlubnová omáčka z masem,
hovězí maso omáčky,
hovězí maso,
hovězí maso s kedlubny,
kedlubnová omáčka s hovězím masem,
hovezi maso s kedlubnou,
hovězí s kedlubnovou omáčka recept,
kedlubnová omáčka s hovězího masa
Suroviny:
maso hovězí,
kedlubna,
cibule,
česnek,
brambory,
hořčice dijonská,
máslo,
olej,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (2)
Jinak ještě jednu věc, to mne naučila mamka - když použiju jen lístky z jakékoli bylinky, stonky nevyhazuju, ale buď je zmrazím a použiju na dochucení dalšího jídla, nebo z nich udělám bylinkový vývar, který zmrazím. Takže já použiju rovnou jen lístky, stonky prostě nechám na další použití. Recept se mi líbí