Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Anglický rohlík

Oblíbené slané pečivo vhodné na svačiny i chutnou večeři. Přípravu těsta výrazně ulehčí domácí pekárna. Obložit třeba i bulky z vykynutého těsta můžete čímkoliv, co vám na "anglických rohlících" bude chutnat.

Hodnocení receptu je 5,0 (58×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min + doba kynutí

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava, + doba kynutí )

15. 5. 2009 15:25

Suroviny pro 16 kusů

16 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 543 kJ / 2 759 kcal
Bílkoviny86,80 g
Tuky42,50 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 29 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,25 g
Sacharidy494,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-pekárna Petřvald paní Marie Rýsová byla tak hodná, že mi recept rozpočítala na zhruba 16 rohlíků. Těsto je poměrně řidší, ale dá se s ním pracovat. Dělala jsem něco podobného poprvé, ale každý si během pečení může podle potřeby přidat mouku, nebo ubrat tekutin. Já jsem se raději držela receptu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 5. 2009 21:37

Verunko, díky za fotečku, mám radost, že chutnaly!;-)

Boubelinda

27. 5. 2009 21:34

Jsou opravdu výborné, byli v cuku letu pryč. Každej se dožadoval dalších, takže určitě je nedělám naposledy. Bodík jsem již dala.:-*:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 5. 2009 12:38

Papriko, Jiřko, super!!:-)):-D Papriko, no, psala jsem, že je to malinko řidší, ale prý to tak je v pořádku:-O, ale vidíš, že v ruce to má i své výhody, že to poznáš hned a můžeš přidat tu mouku. Holky, moc se vám povedly a díky za fotečky!!:-)

Paprika Paprika

17. 5. 2009 12:30

Jani, tak jsem je dopekla. Chuťově jsou :-p:-p:-*:-*. Jen to těsto bylo po vykynutí trochu řidčí, tak jsem musela na vále do něj zapracovat trochu mouky. A měla jsem podobný problém - rohlíky narostly a slanina se sýrem se smrskly:-D:-D. Bodík už máš - je to bašta ;-)

spagetka spagetka

16. 5. 2009 10:09

Já mám na to takovou chuť že ti odpouštím a jdu "dřít" ;-):-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2009 10:05

spagi, sory:-(:-(

spagetka spagetka

16. 5. 2009 03:46

Jani,to od tebe není hezké, že sem dáváš takovéhle recepty a člověk,aby to patlal v míse ručně :-(:-D:-D:-D¨, no jo, co mám dělat, tak to bude ručně, no :-p:-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2009 21:53

Díky všem za bodíky, budu ráda, když vyzkoušíte, u nás nezbylo nic:-), asi byly fakt dobré, akorát dám příště víc anglické i sýru. Nenapadlo mne, že se rohlíky zvětší v troubě a anglická zmenší:-)):-D

Jenda1 Jenda1

15. 5. 2009 21:04

Jani, moc hezké.:-p:-p
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Boubelinda

15. 5. 2009 20:20

Opravdu vypadají skvostně. Ty pečeš jak divá, ale proč ne, když to jde jak po másle:-)):-D. Tak dávám jani bodíka.

Paprika Paprika

15. 5. 2009 19:44

Já, to myslela v legraci a v dobrém, vždyť mně znáš.;-) Já tě naopak moc obdivuju, jak si to umíš užít a je to jen důkaz, že ta pečka padla do těch správných rukou.;-)

Pejli Pejli

15. 5. 2009 19:42

Ještě že tě máááááááámo mám, díky tobě si anglický rohlík dám!!:-* výborné, jen příště jednou tolik sýra, jednou tolik anglické slaniny :-p, té není nikdy dost :-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2009 19:31

Market, ale néééé!! Vyhrávám jen to, na co mám a můžu svýma silama stačit:-D:-)) Ten odhad jsem naprosto plácla, kolik je tady "asi" komentářů. Vůbec nemám ponětí!:-D:-))Teď je na řadě zase někdo jiný, já jsem si své vybrala.Když soutěž vyhlásili, říkal mi ten můj, že mi ji koupí a já mu řekla: "Ne, já ji vyhraju!!" Tak se smál, až se za břicho popadal:-)):-D A já ji máááám a jsem šťastná, jak málokdo:-):-)

Paprika Paprika

15. 5. 2009 19:19

Jani :yes::yes::yes: Občas podobné rohlíky kupuju u nás v pekárně - manželovi moc chutnají. :-p
Jen doufám, že nevyhraješ ten parní hrnec, to by kluci museli kvůli tobě přidělat kategorii parní hrnec, jak by si sem sázela jeden recept za druhým :-D:-D:-D ;-)

pipre pipre

15. 5. 2009 18:54

Jani, tak toto je fakt bezva recept! Tak toto mi někdy upečeš ve své pekárně , ju?;-) Ingredience samozřejmě přinesu:-) A bodík už letí!:yes::yes::yes:

1 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: anglický rohlík se slaninou rohlík anglický rohlík se slaninou a sýrem anglické rohlíky se slaninou domácí anglický rohlík rohlíky se slaninou anglické rohlíky se slaninou a sýrem slaninový rohlík slaninové rohlíky jak udělat anglický rohlík se slaninou rohlík recept rohlík se slaninou recept rohlík anglický recept anglické recepty anglický rohlík z domaci pekarny rohlíky s anglickou slaninou jak udělat rohlík rohlik s anglickou slaninou recepty z rohlíků

Suroviny: voda, mléko, sádlo, olej olivový, sůl, kaše bramborová v prášku, mouka žitná chlebová, mouka hladká, cukr, droždí sušené, slanina anglická, sýr uzený, olej olivový, koření grilovací

TopRecepty.cz

Anglický rohlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vgxr