Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 579 kJ / 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,45 g |
| Tuky | 0,97 g |
| Vláknina | 20,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 74,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme hrubě krájenou cibuli a česnek, pak kolečka klobásy.
Krok 2: Přihodíme nakrájenou mrkev a brambory, orestujeme jen krátce a zasypeme paprikou. Když se paprika rozvoní, podlijeme vše vývarem, osolíme a opepříme, přidáme promnutou majoránku a zakryté asi 20-25 minut dusíme do změknutí zeleniny.
Krok 3: Přisypeme scezené fazole a povaříme už jen velmi krátce.
Podáváme sypané krájenou petrželí.
Podáváme sypané krájenou petrželí.
Zveřejněno 13. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Víkendový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qkZy
Moje poznámka
Víkendový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qkZy
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 51 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
eintopf s klobásou,
zeleninový eintopf,
eintopf recepty,
eintopf recept,
eintopf,
nejlepší eintopf,
fazolovy eintopf,
zeleninovy eintopf recept,
eintopf s klobásy,
recepty eintopf,
recept na eintopf,
eintopf klobása papriky,
recept domaci eintopf,
fazolový eintopf recept
Suroviny:
klobása papriková,
mrkev,
brambory,
cibule,
česnek,
fazole ve slaném nálevu,
olej,
sůl,
pepř,
majoránka,
paprika sušená sladká,
vývar zeleninový,
petrželka
Komentáře (3)