 
	
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 742 kJ / 3 524 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 88,76 g | 
| Tuky | 132,72 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 1,81 g | 
| Sodík | 701 mg | 
| Sůl | 1,47 g | 
| Sacharidy | 489,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Ušleháme sníh, zvlášť žloutky s cukrem, ty šleháme cca 3 minuty. Postupně do žloutků vmícháme sníh a mouku.
Pečeme v rozehřáté troubě cca 60 minut při 180 stupních. Vyzkoušíme špejlí, je-li korpus hotový. Krok 2: Vychlazený korpus 2 x prokrojíme, pokapeme rumem, první a druhý plát natřeme marmeládou a krémem (vyšleháme šlehačku s cukrem a ztužovačem a vmícháme tvaroh), na který dáme ovoce. Dáme vychladit. Krok 3: Ušleháme změklé máslo s cukrem... 2 lžíce a obmažeme korpus. Dáme vychladit.
Zdobíme dle vlastní fantazie, do dortu je udělaná malá díra, kde je nastrouhaná čokoláda coby hlína.
Pečeme v rozehřáté troubě cca 60 minut při 180 stupních. Vyzkoušíme špejlí, je-li korpus hotový. Krok 2: Vychlazený korpus 2 x prokrojíme, pokapeme rumem, první a druhý plát natřeme marmeládou a krémem (vyšleháme šlehačku s cukrem a ztužovačem a vmícháme tvaroh), na který dáme ovoce. Dáme vychladit. Krok 3: Ušleháme změklé máslo s cukrem... 2 lžíce a obmažeme korpus. Dáme vychladit.
Zdobíme dle vlastní fantazie, do dortu je udělaná malá díra, kde je nastrouhaná čokoláda coby hlína.
Zveřejněno 25. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Dort s bagrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3xKA
Moje poznámka
					 
				
Dort s bagrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3xKA
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 57 minutami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 2 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 4 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 4 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 5 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 5 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 5 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 5 hodinami
						Tématické fráze:
						
							dort s bagrem, 
						
						
							dort bagr, 
						
						
							dětský dort bagr, 
						
						
							dorty s bagrem, 
						
						
							postup na dort bagr, 
						
						
							bagr na dort, 
						
						
							dorty recepty, 
						
						
							fotky dortu bagr, 
						
						
							potahový dort bagr, 
						
						
							dort.s bagrem, 
						
						
							recept na dort bagr, 
						
						
							dětský dort s s bagrem, 
						
						
							bagr na dortíčky, 
						
						
							dotr bagr, 
						
						
							dort bagr s krémem, 
						
						
							recept na korpus na bagr, 
						
						
							dorty s bagry, 
						
						
							dort s  bagrem, 
						
						
							bagr dort videorecepty, 
						
						
							fotky dětských dortů s bagry
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							olej, 
						
						
							šlehačka, 
						
						
							tvaroh, 
						
						
							ztužovač šlehačky, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr, 
						
						
							borůvky, 
						
						
							marmeláda, 
						
						
							čokoláda, 
						
						
							rum, 
						
						
							hmota potahovací
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
Komentáře (3)