Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 553 kJ / 1 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,72 g |
| Tuky | 82,11 g |
| Vláknina | 36,65 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 827 mg |
| Sůl | 1,87 g |
| Sacharidy | 131,70 g |
Postup přípravy
Zakryjeme bešamelem a pečeme do zčervenání povrchu.
Zveřejněno 29. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cukety zapečené se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n977
Moje poznámka
Cukety zapečené se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n977
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 5 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 6 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 38 minutami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 1 hodinou
Bramboráčky
Anickamanicka před 2 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 2 hodinami
Perníčky
horakova654 před 2 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 3 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 3 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 3 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečené cukety,
zapečená cuketa s brambory a bešamelem,
plněná cuketa s besamelem,
zapékaná cuketa s bešamelem,
zapečená cuketa s bešamelem a česnek,
kuskus s cuketou a bešamel,
cuketa s rajčaty a uzeným sýrem a bešemelem,
loupání cukety,
zapecene bilky,
zapékaná cuketa s bazalkou,
plněná cuketa zapečená s bešamelem,
zapečené cukety s nivou a bešamelem,
zapečená cuketa s bílky
Suroviny:
cibule,
cuketa,
rajče,
česnek,
bazalka čerstvá,
olej,
sůl,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
parmazán
Komentáře (8)