Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 533 kJ / 2 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,15 g |
| Tuky | 49,01 g |
| Vláknina | 35,82 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,02 g |
| Sacharidy | 490,76 g |
Postup přípravy
Raženky dáme na plech kynout vzhůru nohama - po vykynutí opatrně obrátíme, postříkáme vodou, posypeme lnem a dáme upéct do vyhřáté trouby (220°C/asi 15-20 minut).
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavé raženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqqJ
Moje poznámka
Tmavé raženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqqJ
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 31 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept na kaiserky,
tmave bulky,
recept na tmavě kaiserky,
tmave bulky recept,
recept na kaiserky tmave,
razenky recepty,
kaiserka recept,
kaiserky,
pecivo kaiserky tmave,
zrníčková kostka,
jak upect kajzerky,
kaiserky tmave.,
recept na tmave kaizerky,
tmave kaiserky,
recept na kaiserky tmavý,
razenky,
tmave chlebove bulky,
recept na tmavé bulky recept,
kaiserky recept,
recept na raženky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
melta,
sádlo,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
semínka lněná,
sůl,
semínka lněná
Komentáře (14)
Ať se vám pečení daří!
Ať se povedou a chutnají!
Bych dal taky sypkou meltu: "220 g melty"
Domnívám se, že paní přehlédla mouku...