Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 533 kJ / 2 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,15 g |
| Tuky | 49,01 g |
| Vláknina | 35,82 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,02 g |
| Sacharidy | 490,76 g |
Postup přípravy
Raženky dáme na plech kynout vzhůru nohama - po vykynutí opatrně obrátíme, postříkáme vodou, posypeme lnem a dáme upéct do vyhřáté trouby (220°C/asi 15-20 minut).
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavé raženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqqJ
Moje poznámka
Tmavé raženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqqJ
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 5 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 7 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtové muffiny
Darina1977 před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Soropa před 1 hodinou
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 3 hodinami
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 4 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 5 hodinami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 5 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 6 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 7 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 8 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept na kaiserky,
tmave bulky,
recept na tmavě kaiserky,
tmave bulky recept,
recept na kaiserky tmave,
razenky recepty,
kaiserka recept,
kaiserky,
pecivo kaiserky tmave,
zrníčková kostka,
jak upect kajzerky,
kaiserky tmave.,
recept na tmave kaizerky,
tmave kaiserky,
recept na kaiserky tmavý,
razenky,
tmave chlebove bulky,
recept na tmavé bulky recept,
kaiserky recept,
recept na raženky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
melta,
sádlo,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
semínka lněná,
sůl,
semínka lněná
Komentáře (14)
Ať se vám pečení daří!
Ať se povedou a chutnají!
Bych dal taky sypkou meltu: "220 g melty"
Domnívám se, že paní přehlédla mouku...