Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrna po italsku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petras namaste Petras namaste

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie747 kJ /
179 kcal
Bílkoviny10,84 g
Tuky3,06 g
Vláknina18,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy18,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z přes noc namočené cizrny slijeme vodu a dáme jí vařit v čisté vodě. Až je cizrna uvařená, scedíme jí a přendáme do pekáčku spolu s nasekaným česnekem, nakrájeným pórkem a všemi ostatními surovinami. Krok 2: Vše dáme péct na 20-30 minut na 200°C a pak už stačí jen podávat s bagetou nebo rýží... a dobrá by mohla být i pohanka. Krok 3: Tip: Cizrnu po italsku můžeme klidně připravovat i v hrnci na plotně, pečení není podmínkou

Zveřejněno 16. 11. 2016

Poznámka autorky Petras namaste

Pro inspiraci a další články se podívejte se na můj blog.

fitblogies.blogspot.cz/

Odkaz na recept na blogu:

fitblogies.blogspot.cz/2016/11/italsky-rece...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Dmg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Dmg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cizrna po italsku, cizrna recepty, recepty cizrna z plechovky, cizrna v plechovce recepty, recepty z cizrny, recepty s cizrnou, cizrna po italsku, cina s cizrny, cizrna po italsku recept, cizrna recept, recept na cizrnu z plechovky, recept na cizrnu po italsku, cizrna z na plechovky, recepty cizrna obrázky, cizrna v plechovce, loupaná cizrna, recept z loupane cizrny, cizrna po italsku recepty, cizrna z plechovky recepty, recepty z cizrny po čína

Suroviny:
cizrna, rajče loupané, olivy zelené, kapary, česnek, pórek, bazalka čerstvá, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu