Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 710 kJ / 1 843 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,53 g |
| Tuky | 10,57 g |
| Vláknina | 36,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 362,13 g |
Postup přípravy
Obě kynutí (jak těsta, tak bochníku,) jsou relativně rychlá, záleží ale i na ročním období, síle kvásku a teplotě prostředí, ve které kynou. Krok 3: Vykynutý bochník vyklopíme do nahřáté remosky, nařízneme a upečeme – remosku je třeba předem malinko vymáznout nebo na dno položit papír na pečení.
Kdo remosku nemá, samozřejmě může upéct v troubě.
Zveřejněno 23. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnný chleba se záparou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWZ1
Moje poznámka
Celozrnný chleba se záparou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWZ1
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky
Kajkajak před 17 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 24 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 3 hodinami
Tématické fráze:
chléb se záparou,
chleba se záparou,
pečení se záparou,
celozrne pecivo se zaparou,
cléb se záparou,
cléb se záparou,
těsto se záparou,
celozrnný chléb chleba v remosce,
bagety se záparou,
žitný chléb se záparou,
chleba se seminkovou zaparou,
chleby se zaparou,
zápara v troubě,
kváskový chléb tmavší střídka rozkvas,
tmavší střídka chleba,
se záparou,
záparou,
chleb kvaskovy se zaparem,
rohlíky se záparou,
celozrnný žitný chléb se zaparou
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka celozrnná žitná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
semínka lněná,
chléb,
sůl,
kmín drcený,
mouka hladká
Komentáře (1)