Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 088 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
Tuky | 19,44 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 11,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, cibuli a česnek nasekáme nadrobno.
Krok 2: V kastrolu rozpálíme sádlo, cibuli krátce orestujeme a posypeme chilli. Přidáme maso a zprudka ho orestujeme, aby se zatáhlo. Posypeme mletou červenou paprikou a přidáme nadrobno nasekaný česnek.
Krok 3: Podlijeme vodou, osolíme a dusíme do měkka. V případě potřeby dolijeme vodu, aby maso bylo ponořené a dusilo se.
Krok 4: Když je maso měkké, přidáme červené zelí (včetně nálevu), promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Krok 5: Necháme provařit, aby se chutě propojily.
Krok 6: Podáváme s opečenou bagetkou.
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ragú s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWGQ
Moje poznámka
Vepřové ragú s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWGQ
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 3 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 7 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 2 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 4 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 5 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 7 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s červeným kysaným zelím,
recepty s červeným zelím,
obed z červeného zelí,
vepřové ragů s knedlíkem,
vepřové maso s červeným zelím,
oběd s cervenym zelim,
oběd s červeným zelí,
hovězí ragú s červeným zelím,
vepřová s červeným kysaným zelím,
ragů z vepřových jater,
pikantní vepřové maso na červeném zelím,
ragú s červeným kysaným zelím,
vepřové červené na zelí,
vepřové maso a červené sterilované zelí,
vepřové na červeném na zelí,
vepřové maso v červeném zeli,
recept vepřové ragú s játry,
mleté maso s červeným zelím,
vepřové nudličkys cervenym zelim,
obědy s červeným zelím
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
chilli,
paprika sušená sladká,
sádlo,
zelí sterilované červené,
sůl,
pepř
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.