Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 091 kJ / 1 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,63 g |
Tuky | 53,68 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,48 g |
Sacharidy | 248,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vodě rozpustíme cukr a droždí, přidáme všechny ostatní suroviny a uhněteme těsto, které necháme vykynout.
Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, vyválíme, potřeme vejcem a nakrájíme na proužky, které přeneseme na plech – pokud máme, můžeme uložit příčně na bagetový plech (a tak upečeme hrbaté tyčky).
Krok 3: Po nakynutí posypeme semínky nebo i hrubou solí a upečeme ve vyhřáté troubě (200°C).
Zveřejněno 29. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrbaté tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMmr
Moje poznámka
Hrbaté tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMmr
Nejnovější recepty
Květákový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 17 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno 19. 5. 2025 19:40
Párečky v těstíčku
Přidáno 19. 5. 2025 18:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 9 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 12 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 13 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 13 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 14 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 16 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 16 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 19 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Domácí vlašský salát
Sefiragold 19. 5. 2025 18:00
Tématické fráze:
tyčky z taveného sýra,
slané tyčky z taveného sýra,
tyčky z taveného sýra recepty,
bagetoví plech
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí čerstvé,
sýr tavený,
olej,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (4)