Hrbaté tyčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 091 kJ / 1 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,63 g |
Tuky | 53,68 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,48 g |
Sacharidy | 248,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nemáte-li bagetový plech a chcete tyčky „zhrbatit“, podložte je na několika místech naolejovanými trubičkami .
Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2017 21:16
marunda: tyčky máme rádi spíše tvrdé, tak je víc vypékám
1. 7. 2017 21:05
Jsou měkké i další dny?
29. 6. 2017 17:33
Název i samotné tyčky se mi líbíZ podobného těsta(bez sýrů)kdysi dávno pekávala babička sladké preclíky,které mi moc chutnaly
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 33 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tyčky z taveného sýra slané tyčky z taveného sýra tyčky z taveného sýra recepty bagetoví plech
Suroviny: voda, cukr, droždí čerstvé, sýr tavený, olej, mouka hladká, sůl
Hrbaté tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMmr
3 názory