Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 091 kJ / 1 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,63 g |
Tuky | 53,68 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,48 g |
Sacharidy | 248,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vodě rozpustíme cukr a droždí, přidáme všechny ostatní suroviny a uhněteme těsto, které necháme vykynout.
Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, vyválíme, potřeme vejcem a nakrájíme na proužky, které přeneseme na plech – pokud máme, můžeme uložit příčně na bagetový plech (a tak upečeme hrbaté tyčky).
Krok 3: Po nakynutí posypeme semínky nebo i hrubou solí a upečeme ve vyhřáté troubě (200°C).
Zveřejněno 29. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrbaté tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMmr
Moje poznámka
Hrbaté tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMmr
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 4 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 14 minutami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 19 minutami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 24 minutami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 38 minutami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 1 hodinou
Cuketové halušky
Saratice před 1 hodinou
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 2 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 3 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 3 hodinami
Tématické fráze:
tyčky z taveného sýra,
slané tyčky z taveného sýra,
tyčky z taveného sýra recepty,
bagetoví plech
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí čerstvé,
sýr tavený,
olej,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (4)