Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 059 kJ / 4 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,24 g |
| Tuky | 368,18 g |
| Vláknina | 14,22 g |
| Cholesterol | 552 mg |
| Sodík | 743 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cikánský bůček z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmg2
Moje poznámka
Cikánský bůček z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmg2
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové vafle
Merylas před 28 minutami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 52 minutami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 56 minutami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Darina před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Darina před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 2 hodinami
Kuřecí čína
mcmiruska před 2 hodinami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček v pomalém hrnci,
bůček v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty bucek,
kameninový hrnec,
bůček na pánvi,
kameninový pekáč,
cikánský chléb,
recepty z bůčku,
buček v troubě,
bůček v ph,
pomalu pečený bůček,
bůček recept na pánvi,
bůček recept,
cikánský hrnec,
pečený bůček v ph,
cikáni foto,
vaření bůček,
cikánský pečený bůček,
recepty ph,
buček z pomalého hrnce
Suroviny:
bůček,
paprika,
rajče,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
chilli,
paprika sušená sladká,
koření gulášové,
kmín celý,
voda,
olej
Komentáře (22)
Přeji hodně zdaru při vaření