Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 059 kJ / 4 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,24 g |
| Tuky | 368,18 g |
| Vláknina | 14,22 g |
| Cholesterol | 552 mg |
| Sodík | 743 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cikánský bůček z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmg2
Moje poznámka
Cikánský bůček z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmg2
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 3 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 16 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 56 minutami
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 3 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 3 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 5 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček v pomalém hrnci,
bůček v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty bucek,
kameninový hrnec,
bůček na pánvi,
kameninový pekáč,
cikánský chléb,
recepty z bůčku,
buček v troubě,
bůček v ph,
pomalu pečený bůček,
bůček recept na pánvi,
bůček recept,
cikánský hrnec,
pečený bůček v ph,
cikáni foto,
vaření bůček,
cikánský pečený bůček,
recepty ph,
buček z pomalého hrnce
Suroviny:
bůček,
paprika,
rajče,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
chilli,
paprika sušená sladká,
koření gulášové,
kmín celý,
voda,
olej
Komentáře (22)
Přeji hodně zdaru při vaření