Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 544 kJ / 1 803 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 87,60 g | 
| Tuky | 112,80 g | 
| Vláknina | 33,50 g | 
| Cholesterol | 210 mg | 
| Sodík | 4,67 g | 
| Sůl | 11,20 g | 
| Sacharidy | 92,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: V jednom litru vody uvaříme doměkka fazole, v druhém hrnci v jednom litru vody uvaříme uzené a zelí.
	Krok 2: Měkké maso vyjmeme, pokrájíme na kousky a vše slijeme dohromady. Polévku zahustíme smetanou, ve které zamícháme hladkou mouku a provaříme.
	Krok 3: Opepříme a dosolíme. Můžeme podávat s chlebem.
Zveřejněno 18. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Beskydská fazolačka (od Mánka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxPJ
Moje poznámka
					
				
Beskydská fazolačka (od Mánka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxPJ
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							beskydska polevká, 
						
						
							beskydská zelňačka, 
						
						
							vyborna fazolacka, 
						
						
							polévka beskydská, 
						
						
							beskycka fazolacka, 
						
						
							jak uvařit fazolačku, 
						
						
							beskydska fazolová polévka, 
						
						
							beskydské fazolkacka, 
						
						
							fazolačka recept v tlakaci, 
						
						
							recept baskytské fazole, 
						
						
							beskycka fazolová polévka, 
						
						
							beskydské fazolky, 
						
						
							beskydské polévka zelí, 
						
						
							baskytské fazole, 
						
						
							jednoduchá fazolačka, 
						
						
							recept na poctivou slovenskou fazolačku, 
						
						
							uzena fazolacka, 
						
						
							fazolacka, 
						
						
							beskydská cibulačka recept, 
						
						
							jednoduchá výborná fazolačka
						
					
						Suroviny:
						
							fazole, 
						
						
							bůček uzený, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							smetana kysaná, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)