Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 53,06 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 4,88 g |
Sacharidy | 4,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem.
Zveřejněno 17. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky v bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJAM
Moje poznámka
Krůtí kostky v bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJAM
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 14 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 3 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 5 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 5 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 6 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 7 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 7 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 9 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 10 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 11 hodinami
Tématické fráze:
pečené krůtí kostky,
krůtí ořez recepty,
kuřecí kostky na bylinkách,
krůtí pečené kostky,
pečené krutí kostky v marinádě,
krůtí ořez recept,
pecene kruti kostky recept,
kruti kostky,
krůtí kostky na bylinkach,
bylinková marináda na krůtí maso,
bylinková marináda na krůtí maso,
krutí kostky recepty,
maso nalozit bylinkoveho pesta,
drubeží kostky na bylinkách,
kruti rizky kostky recepty,
krůtí kostky v pestu,
sojove kostky recept,
kruti kostky pečeně,
krutí maso naložení v soli a bylinkami
Suroviny:
olej,
omáčka sojová,
pepř mletý,
cibule,
sůl,
pesto z medvědího česneku,
nať petrželová,
pažitka
Komentáře (2)