Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 53,06 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 4,88 g |
Sacharidy | 4,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem.
Zveřejněno 17. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky v bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJAM
Moje poznámka
Krůtí kostky v bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJAM
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 3 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 3 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečené krůtí kostky,
krůtí ořez recepty,
kuřecí kostky na bylinkách,
krůtí pečené kostky,
pečené krutí kostky v marinádě,
krůtí ořez recept,
pecene kruti kostky recept,
kruti kostky,
krůtí kostky na bylinkach,
bylinková marináda na krůtí maso,
bylinková marináda na krůtí maso,
krutí kostky recepty,
maso nalozit bylinkoveho pesta,
drubeží kostky na bylinkách,
kruti rizky kostky recepty,
krůtí kostky v pestu,
sojove kostky recept,
kruti kostky pečeně,
krutí maso naložení v soli a bylinkami
Suroviny:
olej,
omáčka sojová,
pepř mletý,
cibule,
sůl,
pesto z medvědího česneku,
nať petrželová,
pažitka
Komentáře (1)