Kocmrda
Oblíbený pokrm našich předků na první pohled zaujme svým neobvyklým názvem. Pak vás překvapí jednoduchostí a také skvělou chutí. Kombinace brambor, česneku a koření prostě nikdy nezklame.
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 945 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,43 g |
Tuky | 25,69 g |
Vláknina | 13,07 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 98,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kocmrda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJ10
Moje poznámka
Kocmrda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJ10
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 4 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 4 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 6 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 6 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 7 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 7 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 7 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 8 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak se dělá kocmrda,
bramborová kocmrda,
jidlo kocmrda,
jak se dělá kocmrda,
viděla recept,
kocmrda-recept,
kocmrda z brambor
Suroviny:
brambory,
česnek,
kmín drcený,
sůl,
sádlo,
mouka hladká,
koření nové koření mleté,
ocet
Komentáře (2)