Suroviny
Porce: záleží na tvaru - cca 12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 478 kJ / 3 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,03 g |
Tuky | 188,45 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 602 mg |
Sodík | 5,93 g |
Sůl | 14,78 g |
Sacharidy | 216,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrový koláč "ala pizza" od kamarádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6AA
Moje poznámka
Sýrový koláč "ala pizza" od kamarádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6AA
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 4 hodinami
Tématické fráze:
pizza kolac,
piza recept,
jogurtová piza,
rajčatový základ na pizzu,
piza testo,
recept piza,
recept piza šnek,
piza koláčky,
sýrový základ na pizzu,
piza,
jogurtové těsto na pizzu,
pizza koláčky,
piza koláč,
základ na pizzu,
pizza koláče,
syrovy základ na na pizzu,
pizza z jogurtového těsta,
piza šneky,
sýrový základ na pizzu recept,
recept na sýrovou pizzu
Suroviny:
kvasnice,
cukr,
kvásek,
mléko,
mouka hladká,
olej,
rajče,
cibule,
tymián,
bazalka čerstvá,
libeček,
koriandr,
sýr mozzarella,
sýr blaťácké zlato,
sýr pivní,
sýr niva,
sýr uzený
Komentáře (5)