Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z hovězího ...

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

30. 11. 2017 16:47

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 580 kJ / 617 kcal
Bílkoviny105,78 g
Tuky8,95 g
Vláknina7,55 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 401 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kristynrauf

6. 12. 2017 21:28

Dajda: ja chtela dat jen gulas, ale nepustilo me to :D

kristynrauf

6. 12. 2017 21:27

cecilka: super to jsem mela na mysli, jsem to blbe napsala, i s tou vodou to delam tak, jen jsem to neumela tak dobre napsat :D

Chimena.1 Chimena.1

5. 12. 2017 14:27

Chtělo by to jiný obrázek, rozmočené knedlíky brrrr 8-( :no:

cecilka

1. 12. 2017 16:51

casino: suhlasim s vami, ako obycajne, no ja by som to radsej "nezastrikavala ani octikem, ani otikem", a budem sa radsej riadit radami mojich skoro madarskych susedov=vsetko musi byt "primerene", no masa radsej viac ????????????ako cibule.

Tom Beyk Tom Beyk

1. 12. 2017 15:34

zizala: ...naprostý souhlas - ty knedlíky rozmočené8-(
...nevím jak kdo ale já do hovězího guláše nikdy kmín nedávám. Hovězí a kmín mi nějak nejde dohromady. Kmín nesmí chybět ve vepřovém guláši (dávám ho hned do cibulky).
...říká se, že nejlepší hovězí guláš má být jednou přiměřeně připálený. Mě se to jednou nechtěně povedlo, byl fakt dobrý ale vědomně se o to už nepokouším:-D

casino casino

1. 12. 2017 15:05

cecilka:
S množstvím cibule je to ± autobus:-D
Kdysi jsem zvážil maso a dal cibule 1:1
Myslíte, že někdo poznal rozdíl? Nepoznal! ...akorát šťávička byla "plnější":yes:
Důležitější je, jak moc je cibule udělaná. Občas se píše, že by měla chrastit. Ale smažte 2kg cibule aby chrastila... To by spíše jeden u plotny zapustil kořeny :-D Podstatné je, že by měla být udělaná až tak, že cukr v ní obsažený lehce zkaramelizuje:yes:
No a když náhodou nezkaramelizuje, tak se nasládlý gulášek zastříkne octíkem, že :-):-D:yes:

cecilka

1. 12. 2017 13:51

:no::no::no::no:. Nie som kuchárka, vraj pripálim aj čaj, no toto:-?:-?:-?:-?. Podľa fotky to vyzerá ako torta z bravčovej, alebo hovädzej pečene. :-Q No a, ak chceme robiť poctivý guľáš, tak: proporcie by mali byť nie jedna k jednej =kg mäsa=kg cibule, ale miska nakrájaného mäsa = miska nakrájanej cibule. Ubezpečujem všetkých, že nikdy to nebude kilo-kilo. A na masti, alebo inom tuku opražíme cibuľu, dáme červenú papriku, miešame a pridáme mäso. Necháme "zatiahnuť", podlejeme vodou, ale iba tak, aby mäso trošku vyčnievalo, pri väčšom množstve by sa varilo a mali by sme guľášovú polievku. Toto je recept na základný="pravý" guľáš. Mám ho od môjho maďardsko-nemecko-slovenského predka a potvrdili mi ho aj moji terajší súkmeňovci zo slovensko-maďarských hraníc.

Dajda Dajda

1. 12. 2017 06:52

kristynrauf: Ano, stane se to skoro každému, ale když chci něco nabídnout ostatním a ne se jen prezentovat, je třeba dát si na tom záležet. Buď to zkrátka dělat "poctivě" nebo to nedělat vůbec.
Také s nálepkami pravý, poctivý nejlepší je lepší raději šetřit. ;-)

mika59 mika59

30. 11. 2017 22:58

kristynrauf: Jasně, stane se..doplň si to..;-)

kristynrauf

30. 11. 2017 22:53

mika59: nn na oleji, poprve jsem psala recept, tak jsem par veci nejspis zapomnela :O

mika59 mika59

30. 11. 2017 21:43

Tu cibuli smažíme na sucho? bez tuku?..:-O

zizala zizala (moderátorka)

30. 11. 2017 21:11

magdalenka: :-D K poznámce jsem ani nedošla, stačil mi soupis surovin a obrázek.

magdalenka magdalenka

30. 11. 2017 20:41

Nezdá sa mi poznámka hore v recepte. Pokiaľ viem, "kližka" nie je tlsté mäso. Je "libové" - prerastlé šľachami.

zizala zizala (moderátorka)

30. 11. 2017 20:34

To bude nějaký vtipálek, stačí se podívat na poměr surovin, z půl kila masa prý poctivý guláš po 4-6 lidí. Maso tam téměř není vidět, řídká omáčka a rozmočené knedlíky. To i u nás ve školní jídelně je ten guláš lepší. :-D

Lenunka Lenunka

30. 11. 2017 20:14

pomerančová šťáva do guláše?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: poctivý hovězí guláš příprava hovězího guláše hovězí guláš recept poctivý guláš hovezy gulas nejlepší hovězí guláš s kuchařem u plotny recepty hovězí guláš s kuchařem u plotny hovězí gulas hovězí guláš s kuchařem u plotny gulas s kuchařem u plotny recepty s kucharem u plotny poctivi hovezi guláš hovězi gulaš recepty priprava gulase nejlepší maso na hovězí guláš poctivi gulas hovězý guláš recept guláš recept gulas pro 6 lidi

Suroviny: kližka hovězí, cibule, paprika sušená sladká, chilli, majoránka, kmín mletý, olej, sůl, pepř, chléb

TopRecepty.cz

Guláš z hovězího ...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mmZ3