Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 030 kJ / 1 202 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,03 g |
| Tuky | 36,90 g |
| Vláknina | 12,63 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 946 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 48,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme papriku, premiešame a vložíme na kocky nakrájané mäso. Krátko orestujeme. Pridáme rascu, prelisovaný cesnak, zázvor a osolíme. Podlejeme vriacou vodou a dusíme do polomäkka.
Krok 2: Potom vložíme narezanú pečeň (játra) a dusíme ešte 10 minút. Odkryté vydusíme na tuk, zaprášime múkou a za stáleho miešania opražíme. Podlejeme vriacou vodou, pridáme majoránku a povaríme 10 minút.
Krok 3: Na tanieri posypeme čerstvým strúhaným chrenom. Podávame s chlebom.
Zveřejněno 15. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZxJw
Moje poznámka
Jehněčí s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZxJw
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 26 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové lívance
boomgo před 20 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 14 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 15 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí recepty,
jehneci játra na šalvěji
Suroviny:
maso jehněčí,
játra,
cibule,
zázvor,
kmín mletý,
česnek,
majoránka,
paprika sušená sladká,
mouka,
křen strouhaný,
sůl
Komentáře (5)