Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 368 kJ / 2 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,68 g |
Tuky | 60,72 g |
Vláknina | 42,76 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 243,30 g |
Postup přípravy
Podávame s paradajkovým šalátom.
Zveřejněno 7. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané mleté maso s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm9m
Moje poznámka
Zapékané mleté maso s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm9m
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso s pohankou,
pohanka recepty,
mleté maso recepty,
pohanka s mletým masem,
pohanka a mleté maso,
mleté maso s s pohankou,
mlete maso zapecene a pohanka,
mleté maso s fazolemy a pohankou,
recepty z pohanky,
maso s pohankou,
mleté maso a pohanka,
mleté maso zapečené s pohankou,
pohanka recept,
pohanka a mleté na maso,
zapečená pohanka s mletym masem,
recepty z mletého masa,
pohanka a mletý maso recept,
zapekane mlete maso,
pohanka recept z mletého masa,
zapékané pohanka
Suroviny:
pohanka,
maso mleté,
cibule,
česnek,
nať petrželová,
olej,
sůl,
mléko,
vejce
Komentáře (1)