Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 368 kJ / 2 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,68 g |
Tuky | 60,72 g |
Vláknina | 42,76 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 243,30 g |
Postup přípravy
Podávame s paradajkovým šalátom.
Zveřejněno 7. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané mleté maso s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm9m
Moje poznámka
Zapékané mleté maso s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm9m
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 27 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 49 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso s pohankou,
pohanka recepty,
mleté maso recepty,
pohanka s mletým masem,
pohanka a mleté maso,
mleté maso s s pohankou,
mlete maso zapecene a pohanka,
mleté maso s fazolemy a pohankou,
recepty z pohanky,
maso s pohankou,
mleté maso a pohanka,
mleté maso zapečené s pohankou,
pohanka recept,
pohanka a mleté na maso,
zapečená pohanka s mletym masem,
recepty z mletého masa,
pohanka a mletý maso recept,
zapekane mlete maso,
pohanka recept z mletého masa,
zapékané pohanka
Suroviny:
pohanka,
maso mleté,
cibule,
česnek,
nať petrželová,
olej,
sůl,
mléko,
vejce
Komentáře (1)