Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,59 g |
Tuky | 164,86 g |
Vláknina | 17,87 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 10,17 g |
Sacharidy | 26,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Moje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 22 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Mrkvovo-čočková polévka
Přidáno 21. 10. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 11 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 11 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 12 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 12 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 12 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 16 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 16 hodinami
Tématické fráze:
brokolicové krokety,
květákové krokety,
květákové recepty,
brokolice s květákem,
brokolice recepty na krokety,
recepty z květáku,
brokolicové recepty,
kvetakove a brokolicove jidlo,
recepty z květáku a brokolice,
brolicove krokety,
kvetakove kroketky s brokolicí
Suroviny:
brokolice,
slanina anglická,
sýr tvrdý,
vejce,
česnek,
květ muškátový,
strouhanka,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
V každém čtvrtém rcp na jídlo v trojobalu stojí psáno, že používáme ČERSTVOU strouhanku; prý se při smažení krmě méně "nacucá" tukem. Nevím... Tvrzení má sice logiku, ale mně to tak nepřipadá
No, ZAHUŠŤOVAT míšeninu strouhankou "z ne zcela tvrdých rohlíků" mi ale přijde poněkud kontraproduktivní - asi je jí pak v jídle zbytečně víc, že
Jinak souhlasím, rozkutrovat čerstvé pečivo a použít jako strouhanku jsem taky zkusila... nene....