Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,59 g |
Tuky | 164,86 g |
Vláknina | 17,87 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 10,17 g |
Sacharidy | 26,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Moje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Nejnovější recepty
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno 18. 5. 2025 16:14
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno 18. 5. 2025 15:26
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 1 hodinou
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 1 hodinou
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 2 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 4 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 5 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 5 hodinami
Tématické fráze:
brokolicové krokety,
květákové krokety,
květákové recepty,
brokolice s květákem,
brokolice recepty na krokety,
recepty z květáku,
brokolicové recepty,
kvetakove a brokolicove jidlo,
recepty z květáku a brokolice,
brolicove krokety,
kvetakove kroketky s brokolicí
Suroviny:
brokolice,
slanina anglická,
sýr tvrdý,
vejce,
česnek,
květ muškátový,
strouhanka,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
V každém čtvrtém rcp na jídlo v trojobalu stojí psáno, že používáme ČERSTVOU strouhanku; prý se při smažení krmě méně "nacucá" tukem. Nevím... Tvrzení má sice logiku, ale mně to tak nepřipadá
No, ZAHUŠŤOVAT míšeninu strouhankou "z ne zcela tvrdých rohlíků" mi ale přijde poněkud kontraproduktivní - asi je jí pak v jídle zbytečně víc, že
Jinak souhlasím, rozkutrovat čerstvé pečivo a použít jako strouhanku jsem taky zkusila... nene....