Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 412 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,60 g |
Tuky | 16,72 g |
Vláknina | 81,44 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 95,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvový pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q0N7
Moje poznámka
Tykvový pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q0N7
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 18 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 25 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 34 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 35 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 16 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 16 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Tématické fráze:
pastýřský koláč tykve
Suroviny:
tykev,
brambory,
celer,
cibule,
sůl,
pepř,
majoránka,
tymián,
smetana,
česnek
Komentáře (10)
Keříčková, lahůdková (chřestová) tykev. Plody jsou válcovité až kyjovité, v technické zralosti zelenavě bílé až žlutobílé, v botanické zralosti žluté až krémově žluté. Dužnina je žlutobílá, hustá, šťavnatá.
K receptu, kombinace zeleniny, koření to máme u nás doma rádi, takže až něco vyroste, tak si pochutnáme: yes: Smetany asi u nás bude větší množství, aby to bylo pořádně zapečené, česneku také dávám více - dle přání muže, který zde bydlí