Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 431 kJ / 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 4,45 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 137,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5A6
Moje poznámka
Zapékaná brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5A6
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 3 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 6 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 7 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 6 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 6 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 7 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 9 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 9 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 10 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapekaná brokolice s těstovinou,
brokolice recepty,
jídla z brokolice,
recepty z brokolice,
brokolica,
zapékana brokolice s brambory,
zapikaná brokolice,
brokolice,
zapékaná brokolice se smaženou cibulkou,
zapékaná broklice,
zapekana,
brokolice recept,
zapékané těstoviny s brokolicí,
recepty na zapékání,
zapékaná brokolice se sýrem,
rokolice recepty,
recept z brokolice,
brokolica recepty,
recept na zapékanou brokolici,
zapékaná jídla
Suroviny:
brokolice,
brambory,
maso vařené,
vývar,
sůl,
pepř černý
Komentáře (2)