Kmínový chléb z podmáslí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 984 kJ / 1 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,85 g |
Tuky | 42,90 g |
Vláknina | 57,85 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 10,08 g |
Sůl | 21,50 g |
Sacharidy | 288,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já si teda nejdřív těsto nechala zpracovat a vykynout v pekárně na program Těsto. Pak vytvarovala a dala do formy nebo i jiné formy oválné, kterou jsem vymazala, vložila těsto, které jsem lehce na povrchu nařízla a pak dala péct. Chléb je krásný voňavý, už jen necháme vychladnout a pak nakrájíme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 4. 2019 19:52
8. 4. 2019 18:10
8. 4. 2019 17:47
Bez tohoto upřesnění je recept špatmý. Kdo zkusí jen z žitné mouky, bude zklamaný.
8. 4. 2019 17:41
No, to je řeč jak rozprávka
8. 4. 2019 17:32
8. 4. 2019 16:51
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 minutou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 48 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: chléb z podmásli bez droždi chléb z podmáslí chleba z podmáslí chleba z podmáslí bez droždí recept na chleba z podmáslí chleba s podmáslím domácí chleba z podmasli bez bez droždí domácí chleba z podmáslí sušené podmáslí recept na chleba s podmáslí domácí chléb z podmáslí bez droždí chleba z droždí a z podmáslí domácí chléb z podmáslí chléb z podmáslí. chleb z podmasli recept domácí chleba s pomáslím babiččiny recepty chléba s podmáslím bez z droždí chléb s podmáslím domácí chléb bez žitné mouky s pomáslím
Suroviny: podmáslí, chléb, sůl, ocet, olej, droždí sušené, kmín drcený
Kmínový chléb z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JpX9
6 názorů