Třešně ve vlastní šťávě
Urodilo se vám hodně třešní, a vy už nevíte jak je zpracovat? Jednoduše je zavařte ve vlastní šťávě, využijete je pak do bublanin, jogurtu, nebo tvarohového krému. Nejen v zimním období přijdou vhod.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešně ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OxmG
Moje poznámka
Třešně ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OxmG
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 9 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 26 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 47 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 49 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 1 hodinou
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zavařené třešně ve vlastní štávě,
co z třešní top recepty,
ovoce ve vlastní štávě recept
Suroviny:
třešně,
cukr krupice
Komentáře (2)