Třešně ve vlastní šťávě
Urodilo se vám hodně třešní, a vy už nevíte jak je zpracovat? Jednoduše je zavařte ve vlastní šťávě, využijete je pak do bublanin, jogurtu, nebo tvarohového krému. Nejen v zimním období přijdou vhod.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešně ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OxmG
Moje poznámka
Třešně ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OxmG
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 3 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 3 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 3 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 3 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 3 minutami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 6 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 9 minutami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 19 minutami
Bílá zelňačka
Sahula před 24 minutami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 34 minutami
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Bea před 2 hodinami
Slunečnicové sušenky
Janicee před 2 hodinami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zavařené třešně ve vlastní štávě,
co z třešní top recepty,
ovoce ve vlastní štávě recept
Suroviny:
třešně,
cukr krupice
Komentáře (3)