Suroviny
Porce: 8 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,45 g |
| Tuky | 18,34 g |
| Vláknina | 2,15 g |
| Cholesterol | 291 mg |
| Sodík | 451 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 33,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Moje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 10 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 10 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 11 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 5 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 6 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 7 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 7 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 7 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 7 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 8 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 8 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
nadivka z kurecich prsou,
masová nádivka,
nadivka ke kureti,
nádivka do kuřete,
masová nádivka do pečeného kuřete,
to se zbytky kuřete v mražáku,
masové nádivky do pečeného kuřete,
recept na sekanou plněnou játry,
nádivka a pečené masové kuličky
Suroviny:
kůže kuřecí,
rohlík,
maso mleté,
vejce,
mléko,
máslo,
květ muškátový,
sůl,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (9)
Taky když připravuji kuře nějak dušené, tak kousky nejdřív svléknu a kůžičky používám jako "futrálek" k plnění - a ta Tvoje náplň je
Super je vychytávka na cokoli zamotaného - zamotat, vhodná velikost pekáčku, spojem dolů a péct...já s kuchyňským provázkem nejsem moc kamarád, spíš se na něm oběsím než něco zamotám
Jdu pryč....ta fotka je tak "žravá" že se na to nemůžu koukat