Suroviny
Porce: 8 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,45 g |
Tuky | 18,34 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 33,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Moje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 15 minutami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 19 minutami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 31 minutami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 1 hodinou
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 1 hodinou
Zelná pečeně
radekfiala před 1 hodinou
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 1 hodinou
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 2 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
nadivka z kurecich prsou,
masová nádivka,
nadivka ke kureti,
nádivka do kuřete,
masová nádivka do pečeného kuřete,
to se zbytky kuřete v mražáku,
masové nádivky do pečeného kuřete,
recept na sekanou plněnou játry,
nádivka a pečené masové kuličky
Suroviny:
kůže kuřecí,
rohlík,
maso mleté,
vejce,
mléko,
máslo,
květ muškátový,
sůl,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (9)
Taky když připravuji kuře nějak dušené, tak kousky nejdřív svléknu a kůžičky používám jako "futrálek" k plnění - a ta Tvoje náplň je
Super je vychytávka na cokoli zamotaného - zamotat, vhodná velikost pekáčku, spojem dolů a péct...já s kuchyňským provázkem nejsem moc kamarád, spíš se na něm oběsím než něco zamotám
Jdu pryč....ta fotka je tak "žravá" že se na to nemůžu koukat