Suroviny
Porce: 8 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,45 g |
Tuky | 18,34 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 33,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Moje poznámka
Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozEk
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 6 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listová buchta
Bajuskaa před 12 minutami
Bramboráčky se šunkou a sýrem
cookamater před 19 minutami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 26 minutami
Sýrová omáčka k těstovinám
TondaJ před 49 minutami
Fazolky na smetaně
TondaJ před 54 minutami
Vepřová játra - luxusní
Lasulena před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 1 hodinou
Bábovka bez vajec
Vladour před 2 hodinami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
nadivka z kurecich prsou,
masová nádivka,
nadivka ke kureti,
nádivka do kuřete,
masová nádivka do pečeného kuřete,
to se zbytky kuřete v mražáku,
masové nádivky do pečeného kuřete,
recept na sekanou plněnou játry,
nádivka a pečené masové kuličky
Suroviny:
kůže kuřecí,
rohlík,
maso mleté,
vejce,
mléko,
máslo,
květ muškátový,
sůl,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (8)
Taky když připravuji kuře nějak dušené, tak kousky nejdřív svléknu a kůžičky používám jako "futrálek" k plnění - a ta Tvoje náplň je
Super je vychytávka na cokoli zamotaného - zamotat, vhodná velikost pekáčku, spojem dolů a péct...já s kuchyňským provázkem nejsem moc kamarád, spíš se na něm oběsím než něco zamotám
Jdu pryč....ta fotka je tak "žravá" že se na to nemůžu koukat