Salašnická maškrta - slovenský recept
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 965 kJ / 2 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,48 g |
Tuky | 125,27 g |
Vláknina | 28,70 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 70,16 g |
Postup přípravy
Upřesnění o jakou smetanu se jedná v receptu nebylo, podle mne jde o hustou zakysanku, které kopeček dáme na maso, ale nezkoušela jsem.
Zveřejněno 30. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salašnická maškrta - slovenský recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1XX
Moje poznámka
Salašnická maškrta - slovenský recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1XX
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 29 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
maškrta česky,
maškrta na lžičku,
salasnicka kuchyně,
vánoční maškrta,
maškrta pamlsek
Suroviny:
pečeně vepřová,
fazole bílé,
zelí kysané,
slanina,
sádlo,
smetana,
cibule,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
česnek,
mouka hladká,
petrželka,
voda
Komentáře (12)
A s tím, že jsou slovenské hospodyňky zvláštní živočišný druh, s tím souhlasím na celé čáře!
Slovenská hospodyně je holt zvláštní živočišný druh
Z Horehronia mám takúto kapustnicu: https://www.toprecepty.cz/recept/4487-zelnacka-s-f...