Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 483 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,65 g |
Tuky | 26,12 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí pečené maso nakrájíme na malé kousky a rozsekáme najemno, případně umeleme na masovém strojku.
Krok 2: V hlubší pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm drobně nakrájenou šalotku. Zasypeme moukou, orestujeme ji a zalijeme chladným vývarem, přidáme případně zbylý sos z pečeného masa. Prošleháme a necháme provařit 15-20 minut. Promícháme s připraveným masem, dochutíme solí, pepřem a necháme přejít varem. Jiná varianta je přendat haši do zapékací misky a krátce zapéct v rozehřáté troubě.
Krok 3: Servírujeme s bramborem, volským okem a kyselou okurkou.
Zveřejněno 7. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná haše z pečeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y82p
Moje poznámka
Jemná haše z pečeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y82p
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hovězího masa,
pečené hovězí maso,
haše,
haše jak udělat,
recepty hašé,
pecene hovězí maso zbytek,
recept na pečené hovězí maso,
recept z hoveziho masa,
recept haši,
varene hovezi maso sos,
hovězí vařené maso zbylo,
recept na hašé,
haše recept,
pečene hovezi maso recepty,
pečené haše,
haše ze zbytků masa,
hovezi maso recepty,
madarské hašé,
švédské haše,
jemně masové haše
Suroviny:
maso pečené,
máslo,
mouka hladká,
cibule šalotka,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (8)
Dík za připomenutí, už jsem dlouho nedělala - já ještě maličkou špetičku květu a maličko strouhnout citronové kúry, ale fakt maličko...
Mňam