Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 483 kJ / 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,65 g |
| Tuky | 26,12 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 286 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí pečené maso nakrájíme na malé kousky a rozsekáme najemno, případně umeleme na masovém strojku.
Krok 2: V hlubší pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm drobně nakrájenou šalotku. Zasypeme moukou, orestujeme ji a zalijeme chladným vývarem, přidáme případně zbylý sos z pečeného masa. Prošleháme a necháme provařit 15-20 minut. Promícháme s připraveným masem, dochutíme solí, pepřem a necháme přejít varem. Jiná varianta je přendat haši do zapékací misky a krátce zapéct v rozehřáté troubě.
Krok 3: Servírujeme s bramborem, volským okem a kyselou okurkou.
Zveřejněno 7. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná haše z pečeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y82p
Moje poznámka
Jemná haše z pečeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y82p
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 5 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 26 minutami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 51 minutami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 1 hodinou
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 2 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 3 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 3 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 4 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 8 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hovězího masa,
pečené hovězí maso,
haše,
haše jak udělat,
recepty hašé,
pecene hovězí maso zbytek,
recept na pečené hovězí maso,
recept z hoveziho masa,
recept haši,
varene hovezi maso sos,
hovězí vařené maso zbylo,
recept na hašé,
haše recept,
pečene hovezi maso recepty,
pečené haše,
haše ze zbytků masa,
hovezi maso recepty,
madarské hašé,
švédské haše,
jemně masové haše
Suroviny:
maso pečené,
máslo,
mouka hladká,
cibule šalotka,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
Dík za připomenutí, už jsem dlouho nedělala - já ještě maličkou špetičku květu a maličko strouhnout citronové kúry, ale fakt maličko...
Mňam