Vepřová pečeně po frankfurtsku
Porce masa prošpikovaná párky zaujme nejen hezkou mozaikou na talíři. Podle druhu a kvality zvolených párků můžeme ovlivnit i výslednou chuť omáčky. Čím kvalitnější surovina tím výraznější bude chuť.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 212 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,91 g |
Tuky | 55,27 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 23,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chuť omáčky je závislá na tom, jaké párky použijeme, proto vybereme nějaké kvalitní výraznější chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2022 09:03
17. 12. 2020 11:27
21. 8. 2019 11:09
21. 8. 2019 11:09
21. 8. 2019 10:15
20. 8. 2019 22:53
Opravdu jídlo tohoto názvu bez papriky
No, nakonec proč ne, že
20. 8. 2019 21:50
20. 8. 2019 21:50
20. 8. 2019 21:43
20. 8. 2019 21:23
20. 8. 2019 20:50
20. 8. 2019 20:25
20. 8. 2019 20:11
20. 8. 2019 20:00
20. 8. 2019 19:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 7 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 18 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 5 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 6 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 6 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně špikovat maso? Zůstane pěkně šťavnaté a má výrazně lepší chuť
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl
Další recepty
Tématické fráze: vepřová pečeně vepřová pečeně vcelku recept vepřová pečeně recept vepřová pečeně recepty vepřová pečeně vcelku top recepty vepřová pečeně pečeně veprove recept veprova pecene veprova pecene s parkem vepřové po franktfurtsku pečené vepřové maso recepty maso po frankfurtsku vepřová pečeně. top recept maso po franfurtsku zbytek vepřová pečeně vepřová pečeně vcelku videorecept vepřové maso s párkem recepty z vepřové pečeně recept na veprovou peceni vepřová pečeně po
Suroviny: pečeně vepřová, párky, cibule, česnek sušený, tymián, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vývar masový, olej
Vepřová pečeně po frankfurtsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z1lv
21 názorů