Suroviny pro 2 porce
hrnek = 250 ml
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,27 g |
Tuky | 41,11 g |
Vláknina | 20,83 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 115,43 g |
Postup přípravy
Do opečeného bulguru přidáme rajčatovou směs, promícháme a zalijeme vývarem. Krok 5: Směs vložíme do trouby a pečeme na 200 °C zhruba 30-35 minut, až je vývar zcela vyvařen. Během pečení aspoň jednou promícháme.
Zveřejněno 6. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KpNl
Moje poznámka
Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KpNl
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty z bulguru,
pečený bulgur,
bulgur recepty,
pečený burgur,
burgur pečený,
recept s bulgurem,
bulgur pečený v troubě,
recepty s bulgurem,
půl hrnku bulguru
Suroviny:
maso mleté,
rajče,
cibule,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
olej,
bulgur,
vývar hovězí
Komentáře (7)