Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 369 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,04 g |
Tuky | 10,34 g |
Vláknina | 8,14 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 19,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zajdeme do lesa a doneseme dva pravé hříbky, nakrájíme je na plátky a na másle podusíme.
Krok 2: V druhé pánvi na oleji orestujeme na hrubo nakrájenou cibuli, nakrájená játra, přidáme na plátky nakrájený česnek, opepříme, přidáme kari koření, zakápneme kečupem, zjemníme smetanou, dáme sterilovaný hrášek a hříbky, prohřejeme, na závěr osolíme.
Zveřejněno 9. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra s čerstvými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3pn
Moje poznámka
Drůbeží játra s čerstvými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3pn
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Květák bez smažení
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 49 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 6 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 7 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 8 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Tématické fráze:
drubeží na játra,
játra s hříbky,
jatra a hribky recept,
jatra s hribkama
Suroviny:
játra drůbeží,
houba hřib,
máslo,
cibule,
olej,
hrášek sterilovaný,
česnek,
koření kari,
sůl,
pepř,
kečup sladký,
smetana
Komentáře (1)